PQ Plus Multimeters en Power Quality Analysers

PQ Plus UMD 97

De UMD 97 van PQ Plus is een hoogwaardige power analyser voor paneelmontage en vervangt alle analoge meters. De power analyser meet 3-fasen stroom en spanning in 6-kwadrant bedrijf in klasse 0.2, en daarmee kW vermogen in klasse 0.5s, evenals alle gebruikelijke netgrootheden, bijv. harmonischen tot de 50e harmonische. De UMD97 heeft stroomtrafo ingangen voor N / 5 A en N / 1 A en de mogelijkheid voor aansluiting van Rogowski spoelen (333mV). De power analyser meet de netkwaliteit volgens EN 50160, EN 61000-4-30, EN 61557-12, en EN 62053-22.
De PQ Plus UMD97 heeft een helder kleurenbeeldscherm en is eenvoudig te bedienen via 5 functietoetsen.
Het interne geheugen is 512 MB en voldoet voor jarenlange gegevensopslag. De power analyser heeft een geïntegreerde webserver. De Ethernet-interface (met 5 poorten) en de mini-USB-poort aan de voorzijde geven toegang tot de UMD97. Internetprotocollen kunnen worden ingelezen en SPS en gebouwbeheersystemen kunnen eenvoudig worden aangesloten. Digitale in- en uitgangen en een seriële RS485-interface zijn ook geïntegreerd. Voor netwerk analyses kan de UMD97 worden uitgebreid met de firmwaremodules PQ S en GO. Parameter instellingen of gegevens visualisatie gaat via de kosteloze ENVIS-software.
De UMD97 wordt ingezet voor netkwaliteit metingen en verbruiksmetingen in hoofdverdelers en onderverdelers in industrie, gebouwautomatisering, datacenters en ziekenhuizen.
De UMD97 van PQ Plus is ook geschikt voor DIN-rail montage met een adapter.

Meer informatie.

Standaard

Optie

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!