Multimeters en Power Quality Analysers

UMD 97

De UMD 97 is een hoogwaardige power analyser voor paneelmontage en vervangt alle analoge meters. De power analyser meet 3-fasen stroom en spanning in 6-kwadrant bedrijf in klasse 0.2, en daarmee kW vermogen in klasse 0.5s, evenals alle gebruikelijke netgrootheden, bijv. harmonischen tot de 50e harmonische. De UMD97 heeft stroomtrafo ingangen voor N / 5 A en N / 1 A en de mogelijkheid voor aansluiting van Rogowski spoelen (333mV). De power analyser meet de netkwaliteit volgens EN 50160, EN 61000-4-30, EN 61557-12, en EN 62053-22.
De UMD97 heeft een helder kleurenbeeldscherm en is eenvoudig te bedienen via 5 functietoetsen.
Het interne geheugen is 512 MB en voldoet voor jarenlange gegevensopslag. De power analyser heeft een geïntegreerde webserver. De Ethernet-interface (met 5 poorten) en de mini-USB-poort aan de voorzijde geven toegang tot de UMD97. Internetprotocollen kunnen worden ingelezen en SPS en gebouwbeheersystemen kunnen eenvoudig worden aangesloten. Digitale in- en uitgangen en een seriële RS485-interface zijn ook geïntegreerd. Voor netwerk analyses kan de UMD97 worden uitgebreid met de firmwaremodules PQ S en GO. Parameter instellingen of gegevens visualisatie gaat via de kosteloze ENVIS-software.
De UMD97 wordt ingezet voor netkwaliteit metingen en verbruiksmetingen in hoofdverdelers en onderverdelers in industrie, gebouwautomatisering, datacenters en ziekenhuizen.
De UMD97 is ook geschikt voor DIN-rail montage met een adapter.

Meer informatie.

Standaard

Optie

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!