Comsys Actieve filters

 

Comsys ADF P25

Het actieve filter ADF P25 van Comsys is een compact filter met dezelfde voordelen als zijn grotere ADF P300- of ADF P100-familieleden.
De kostenvriendelijke ADF P25 levert dezelfde uitstekende prestaties en is uiterst effici├źnt en gebruiksvriendelijk.

De ADF P25 heeft een nominale compensatiestroom van 30 A RMS (driedraads, 480V). Dankzij het compacte ontwerp kan de ADF P25 worden gebruikt in toepassingen waar ruimte beperkt is.

De ADF P25 kan in gebruik worden genomen met behulp van de Web interface; ADF Dashboard. Er hoeft geen speciale software op de PC of laptop geïnstalleerd te worden om de inbedrijfstelling uit te voeren, enkel een ethernetkabel en een recente webbrowser.

De optionele HMI-3 biedt een grafische interface voor de inbedrijfstelling, bediening en systeembeheer. Standaarduitrusting is een indicatorknop die het systeem kan starten en stoppen.

Naast de Web interface kunt u met ook via Modbus TCP ook communiceren met de hardware (licentiesleutel vereist). U kunt het systeem starten / stoppen, netkwaliteit data uitlezen en de besturingsparameters en instellingen wijzigen.

Deze flexibiliteit maakt integratie in bovenliggende besturingen zoals PLC- of SCADA-systemen mogelijk. Het bovenliggende systeem kan de besturingsparameters wijzigen of de compensatie setting veranderen tijdens bedrijf, zoals bijvoorbeeld bij marine- en generator-toepassingen. Andere bus interfaces (zoals Profibus, Profinet) zijn op aanvraag beschikbaar.

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!