PQ Plus Multimeters en Power Quality Analysers

PQ Plus UMD 710

De UMD 710EVU van PQ Plus is een compacte high-end netkwaliteit analyser voor DIN-railmontage in een CAT IV omgeving voor metingen in klasse A. De unit meet 3-fasig stroom en spanning met maximaal 3 tarieven in 4-kwadrantbedrijf in klasse 0.05, kW vermogen in klasse 0.2s, evenals alle gebruikelijke netgrootheden, bijv. harmonischen tot de 128e harmonische. De UMD 710EVU meet de netkwaliteit volgens EN 50160, EN 61000-2-2, EN 61000-2-4 en EN 61000-2-12 en is klasse A gecertificeerd.

De unit heeft een groot 512 MB geheugen voor jarenlange gegevensopslag. De unit is toegankelijk via de Ethernet-interface en via de gekoppelde webserver kan de live data worden bekeken. Internetprotocollen zoals NTP kunnen worden ingelezen en SPS, PLC en gebouwbeheersystemen kunnen eenvoudig worden aangesloten. Digitale ingangen / uitgangen en een seriële RS485-interface zijn geïntegreerd. Met de optionele firmwaremodule GO kunnen scope-functies worden geactiveerd voor stroom en spanning en triggersignalen voor ingestelde limiet gebeurtenissen. Met de softwaremodule PQ A wordt de netkwaliteit continu vastgelegd en geëvalueerd.

De UMD 710EVU wordt in alle CAT IV omgevingen ingezet in o.a. trafostations bij energieleveranciers. Een bijpassend CAT IV voeding is optioneel leverbaar. Meer informatie.

Standaard

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!