Comsys Actieve filters

Comsys ADF P100

Het actieve filter ADF P100 van het Zweedse merk Comsys is een compact filter met dezelfde voordelen als zijn grotere ADF P300 familieleden.
De ADF P100 levert dezelfde uitstekende prestaties en is uiterst effici├źnt en gebruiksvriendelijk.

De ADF P100 heeft een nominale compensatiestroom van 70 tot 130 A RMS (driedraads, 480V), 100 A RMS (vierdraads 415V) en 90 A RMS (driedraads 690 V). De ADF-P100 is verkrijgbaar in de spanningsbereiken van 208-690 V RMS, de vierdraads uitvoering tot 415 V RMS. Dankzij het hoge en smalle ontwerp kan de ADF P100 worden gebruikt in toepassingen waar ruimte beperkt is.

De ADF P100 kan in gebruik worden genomen met behulp van de Web interface; ADF Dashboard. Er hoeft geen speciale software op de PC of laptop geïnstalleerd te worden om de inbedrijfstelling uit te voeren, enkel een ethernetkabel en een recente webbrowser.

De optionele HMI-3 biedt een grafische interface voor de inbedrijfstelling, bediening en systeembeheer. Standaarduitrusting is een indicatorknop die het systeem kan starten en stoppen. De HMI-3 is een nieuwe, optionele, grafische HMI met kleuren touch screen.

Naast de Web interface kunt u met ook via Modbus TCP ook communiceren met de hardware (licentiesleutel vereist). U kunt het systeem starten / stoppen, netkwaliteit data uitlezen en de besturingsparameters en instellingen wijzigen.
Deze flexibiliteit maakt integratie in bovenliggende besturingen zoals PLC- of SCADA-systemen mogelijk. Het bovenliggende systeem kan de besturingsparameters wijzigen of de compensatie setting veranderen tijdens bedrijf, zoals bijvoorbeeld bij marine- en generator-toepassingen. Andere bus interfaces (zoals Profibus, Profinet) zijn op aanvraag beschikbaar.

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!