Comsys Actieve filters

Comsys ADF P300

De ADF P300 van Comsys is het ideale actieve filter voor kleine en middelgrote commerciële en industriële belastingen.
Het is een krachtig actief filter en biedt door zijn veelzijdigheid de juiste keuze voor de meeste toepassingen.

De ADF P300 heeft een nominale compensatiestroom van 90 – 450 A RMS en wordt geleverd in een compacte robuuste industriële behuizing. De ADF-P300 is verkrijgbaar in de spanningsbereiken van 208-690 V RMS Dankzij het modulaire ontwerp zijn uitbreidingen en aanpassingen eenvoudig uit te voeren.

De ADF P300 kan in gebruik worden genomen met behulp van de Web interface; ADF Dashboard. Er hoeft geen speciale software op de PC of laptop geïnstalleerd te worden om de inbedrijfstelling uit te voeren, enkel een ethernetkabel en een recente webbrowser.

Naast de Web interface kunt u met ook via Modbus TCP ook communiceren met de hardware (licentiesleutel vereist). U kunt het systeem starten / stoppen, netkwaliteit data uitlezen en de besturingsparameters en instellingen wijzigen.
Deze flexibiliteit maakt integratie in bovenliggende besturingen zoals PLC- of SCADA-systemen mogelijk. Het bovenliggende systeem kan de besturingsparameters wijzigen of de compensatie setting veranderen tijdens bedrijf, zoals bijvoorbeeld bij marine- en generator-toepassingen. Andere bus interfaces (zoals Profibus, Profinet) zijn op aanvraag beschikbaar.

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!