Comsys Actieve filters

 

Comsys ADF P200

De ADF P200 van Comsys is één van de snelste actieve filters in de wereld. Het filter elimineert harmonische problemen tot aan de 100 harmonische en is ook toepasbaar in resonantiegevoelige laagspanningsnetwerken.
Ook voor het onderdrukken van inter-harmonischen, resonanties and supra-harmonischen (boven de 50e harmonische / 2,5 kHz)
De ADF P200 is heeft hoge en smalle bouwvorm en is geschikt voor wandmontage of inbouw in een eigen paneel.

Met de toename van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen en windparken, neemt de hoeveelheid supra-harmonishen, interharmonischen en resonanties toe. Dit maakt de ADF P200 een perfecte oplossing voor de moderne laagspanningsinstallaties en voor microgrids.

De ADF P200 heeft een nominale compensatiestroom tot 120 A RMS (driedraads, 480V) en is verkrijgbaar in de spanningsbereiken van 208-480 V RMS.

De ADF P200 kan in gebruik worden genomen met behulp van de Web interface; ADF Dashboard. Er hoeft geen speciale software op de PC of laptop geïnstalleerd te worden om de inbedrijfstelling uit te voeren, enkel een ethernetkabel en een recente webbrowser.

De optionele HMI-3 biedt een grafische interface voor de inbedrijfstelling, bediening en systeembeheer. Standaarduitrusting is een indicatorknop die het systeem kan starten en stoppen. De HMI-3 is een nieuwe, optionele, grafische HMI met kleuren touch screen.

Naast de Web interface kunt u met ook via Modbus TCP ook communiceren met de hardware (licentiesleutel vereist). U kunt het systeem starten / stoppen, netkwaliteit data uitlezen en de besturingsparameters en instellingen wijzigen.
Deze flexibiliteit maakt integratie in bovenliggende besturingen zoals PLC- of SCADA-systemen mogelijk. Het bovenliggende systeem kan de besturingsparameters wijzigen of de compensatie setting veranderen tijdens bedrijf, zoals bijvoorbeeld bij marine- en generator-toepassingen. Andere bus interfaces (zoals Profibus, Profinet) zijn op aanvraag beschikbaar.

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!