Multimeters en Power Quality Analysers

MMB 700 / MMU 3 / MMI 12 – Modulaire meettechnologie

Voor netvoeding meting en meetwaarde-acquisitie van alle afgaande velden met compacte meetmodules.
De MMB 700 is een nieuwe power analyser voor netkwaliteit en vermogens metingen voor DIN-rail montage met 3 spanningen en in totaal 15 stroommeetkanalen geschikt voor CAT IV-omgevingen.
De MMB 700 heeft een ingebouwd geheugen voor de netkwaliteit, oscilloscoopsignalen en slave data. Toegang via Ethernet, RS485 of USB. Het communicatieprotocol is Modbus (RTU / TCP).

3 stroomingangen zijn voor 5 A stroomtransformatoren op de voeding en 12 extra stroomingangen voor afgaande veld metingen via de geïntegreerde MMI. De 333 mV-stroomtrafo’s worden eenvoudig via RJ12-stekkers verbonden.
Voor afgaande veld metingen in transformatorstations of hoofd- of onderverdelers kunnen via RJ45-kabels extra MMI 12-modules op de MMB 700 worden aangesloten. Elk van deze MMI 12 modules heeft maximaal 12 stroomingangen voor 1 fase metingen of vier 3-fase metingen. Met een maximum van 5 onderling verbonden MMI 12 modules, kunnen maximaal 60 stromen (20 x 3-fasige belastingen) worden gemeten.

De stroomingangen zijn voor onze nieuwe stroomtransformator J3CT (Driefasige stroomtrafo set) of de JC (1-fase kabelombouwtrafo) ontworpen met 333 mV uitgangssignaal en worden verbonden via een RJ12-stekker.
Meer informatie.

MMU 3 Spanningsmodule

Stroommeet module MMI 12

Modulair meetsysteem MMB

Modulaire meettechniek met display en datalogger

Als alternatief voor de MMB 700 kan ook de power quality analyser UMD 98 voor front paneel montage als master worden gebruikt. De gegevens van de meting van de afgaande velden worden dan niet alleen vastgelegd, maar ook weergegeven op het UMD 98 display. Met deze variant is de spanningsmodule MMU 3 vereist. De MMU en de MMI-modules zijn onderling verbonden via RJ45-kabels. Zo worden de spanningen voor berekeningen aan de respectieve stroomkanalen doorgegeven van de MMI’s en beschikbaar gesteld via registeradressen op de RS485-interface.

De UMD 98 meet de data, slaat ze op en visualiseert ze via het display en de geïntegreerde webserver.
De UMD 98 zelf maakt een 4-kanaalsmeting stroommeting mogelijk voor N/1 A en N/5 A stroomtransformatoren en een differentiële stroommeting. Het kan optioneel de netkwaliteit volgens DIN EN 50160 vastleggen en evalueren.

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!